28-04-10

Benny Lambregs : Bronzen MTB-Pompier van Limburg (+50j)

Bikertjes,
Sinds kort hebben we, naast Erwin, nog een lid met en 'serieus' palmares.
's Morgens waren Jos en Benny nog aanwezig op onze clubrit naar Meeswijk... maar om 15uur reden zij het Limburgs Kampioenschap mountainbiken in de Voerstreek...
Een ca. dertig pompier-renners verschenen aan de start, waaronder de twee bescheiden poulains van onze club, Crashke en Benny.
GaZZa en Ber trokken er heen, want de Voerstreek staat synoniem voor spektakel.
Het parcours in 's Gravenvoeren was grillig met intense klims op gure wegeltjes stijl bergop en een imposante 'grellige' afdaling.
Joske pakte zijne tijd en nam geen risico's.... Benny (de volhouder die kan afzien, want zo kennen we hem) begon bescheiden. Door de dikke stenen en de vele lekke banden dunde het deelnemersveld zienderogen uit....
Het werden 4 rondes van 4Km en na ronde twee riepen we Benny toe dat het podium erin zat... want vlak bij ons viel de ene na de andere 'plat' (dat hebben wij goed gelapt he Benny.... Pintje???). Gelukkig stonde er geen gele fluorescerende borden op het parcours!!!
Benny1
Benny , nooit aflatend, verdapperde en reed mooi door zonder gekke dingen te doen... Het leverde hem een mooie BRONZEN plak op bij de 50-plussers!
Dikke Proficiat!
Joske finishte ook nog op een plek iets verderop in het deelnemersveld van de min-50jarigen. Ook hij heeft dat goed gelapt!

19:06 Gepost door GaZZa en Giovanni Piccolo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.