10-07-10

10/07 : Alden Biesen Classic

GeloSportief

Hey Bikertjes,
Vanmorgen was het al zwoel en warm weer ... Joske liep rond 7uur al rond in Rooi (wilde volgwagen helpen laden maar was vergeten dat die er vandaag niet bij was)...
Om 07uur30 stonden 'slechts' 9 BFB-ers klaar aan de Halve Weg om naar de Gelo in 'Lin' af te zakken om daar de Alden Biesen Classic van onze Gelo-vrienden te gaan rijden. Dat waren Pierre, Ber, Jos, Benny, Lode (met prachtige nieuwe Eddy Merckx-bike!), Steven, GaZZa, Loupo en Péke.
Ber had nog een kwartier tijd nodig om de rits van zijn trui uiteindelijk toch dicht te krijgen...
Het werd een mooi hertekend parcours met een goed verzorgde bevoorrading in Jeuk.
We reden met de transfers inclusief een rit van 96Km.
Stijntje Bollen deed 'alleen' een krachtrainingske en stoof ons voorbij...
Steven reed van start tot meet  op de kop en dat dat uiterst beheerst en sterk... Hij kreeg aanvankelijk de steun van Benny, dan volgde GaZZa en later deed ook Pier zijn duit in het zakje... Knap groepswerk, veel fun, en iedereen tevreden.
Op een bepaald moment merkten we een temperatuur op van maar liefst 43°Celsius. Het was lekker bakken braden op de vélo!
Nadien volgde een goed verzorgde en knappe bediening in de Gelo...
Den aprés in ons nieuwe clublokaal 'Halve Weg' liep weer erg uit en kreeg zelfs voor sommigen een staartje... maar een 'staartje' hoort nu eenmaal bij 'de varkens' .... het werd weer dolle boel met veel jolijt....
Webmaster Piccolo zal vanaf 21/07 pas de standen van het clubkampioenschap bijwerken wegens vakantie....
Hijzelf lost nu wel de 'kop' van het klassement... Loupo en Steven gaan op hun elan door : van straffe nieuwkomers gesproken!
Next week : Sunday 18/07 vertrek in Halve Weg om 07uur30 voor een mooie rit naar Landen van ca. 105Km met volgwagen : Be there Funnies!!!
GeloKaart85
 

 

23:44 Gepost door GaZZa en Giovanni Piccolo in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dat was puik kopwerk van steven en de rest , eene dikke proficiat jongens en zeker met die hitte .

Gepost door: luc | 13-07-10

De commentaren zijn gesloten.