23-08-10

Driedaagse : nog even uw aandacht....

Mag ik uit praktisch oogpunt ervan uitgaan dat alle geplande chauffeurs ook daadwerkelijk met hun wagen zullen paraat  zijn, zodat alle retours vlekkeloos zullen verlopen :

Ik bedoel hier Rudy (volgwagen/Bus), Mariette (Busje), Kim/Jan (Vito), Wies/Benny, Linda/Ber, Marijke/Hendrik, Gitte (het kan zijn dat JohanH. mee gaat met volgwagen zodat Gitte dus wel broodnodig zal zijn voor de transfers).
Graag willen we ook elke fietser vragen om één deken mee te brengen om zijn fiets te beschermen tijdens de retours, anders gaan er ongelukken gebeuren.
Eén gevulde drinkbus is voldoende, u kan à volonté bijvullen in de volgwagen.
Het zaterdaggebeuren : Agrogolf om en rond de mooie Beauvoordse Walhoeve met een kort maar toch verrassend bedrijfsbezoek… Je kan er heerlijke kazen kopen, voor de liefhebbers, dat een paar chuffeurs  een frigobox meebrengen met evt een paar koelelementen om de kazen gekoeld mee huiswaarts te kunnen nemen… echt wel Hmmmmmm.

Als het zonneke een beke schijnt en de wind een beke blijft liggen maken gaan we er weer een ferm lap op geven : fietsplezier, lekker eten en ambiance gegarandeerd!!!!

 

Hasta La Pasta, Here we come Viconia!!!

 

 

 


  

18:39 Gepost door GaZZa en Giovanni Piccolo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.