19-09-10

Aanpassing KALENDER + mededelingen!

Belleman.gif

Bikertjes,
De bestuursvergadering was 'erg beladen' doch de vele agendapunten werden vlot en unaniem behandeld.
Heel wat dingen komen terug in de AV van februari 2011 en geven het bestuur de ruimte om zich te organiseren naar volgend jaar.
Toch zijn er een aantal belangrijke dingen die jullie zeker horen te weten (zijn tevens vanmorgen mondeling kort toegelicht) :

- 'Quotum van Leden' verhoogt in 2011 van 35 naar 40 effectieven, geeft dus ruimte voor de 'wachtenden' en erelid Erwin Thijs neemt ook de statut van 'lid' aan.
- Door lichte opslag VWB verhoogt lidgeld van volgend seizoen van 75 naar 80€ : 28€VWB/25€terug te verdienen rittengeld (aan 1€ per rit met max van 25€)/27€voor de clubkas.
- Jeneverfeesten : COLLECTIEF samenwerken van ALLE clubleden op de 'Limburgse Wieler Jenever Bar' op de Hasseltse Jeneverfeesten dd. 16+17/10 op het plein voor de Media Markt met aanwezigheid van diverse renners. Maak veel reclame in je omgeving! Er volgt hier een individuele mail naar elk clublid.
- KALENDERWIJZIGING : door deelname aan de Jeneverfeesten en de gevraagde inzet aan alle clubleden en aanhang wordt de geplande FRIETRIT verplaatst van 17/10 naar 24/10, het officiële seizoen zal dus 1 week langer duren.
Op 17/10 is er dus geen rit!!!
- Het clubfeest staat gepland op 19/11 vanaf 19uur. Dit zal doorgaan in Café Halve Weg vanaf 19uur in het afgesloten 'zaaltje'. Er zal beroep gedaan worden op een traiteur. Verdere info volgt.
- De nieuwe clubkleding wordt dus 'zwart/GROEN met een klein vleugje geel' en niet azuurblauw... ontwerpen hebben al gecirculeerd in clublokaal. Volgende week gaan we verder doorwerken met Moozes en kan weldra gepast worden. Er wordt een uitgebreid standaard kledingpakket aangeboden in je lidgeld, bijbestellingen in uitgebreid gamma zijn mogelijk voor eigen rekening.
- In februari/maart kan nog een 'eetdag' volgen : wordt verder bekeken en uitgewerkt.
- HELMEN worden einde seizoen ingeleverd, deze worden allemaal gereviseerd olv. Ber, GaZZa, Luc, JeePee.

Hasta La Pasta!!!
Heeft u nog vragen of opmerkingen.... mailen of bellen maar!!!

Het bestuur.
THANKSblotekont.gif

 

 

16:29 Gepost door GaZZa en Giovanni Piccolo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.