18-10-10

Geslaagde BFB-primeur op de Jeneverfeesten te Hasselt

Ondanks het gure en slechte herfstweer op zaterdag zijn we er, met de hulp van bijna 100% van de clubleden,  toch in geslaagd om er een succes van te maken. Dat kwam vooral door het 'lekkere maar koude weer' op zondag, maar ook door de toch wel erg mooie lounge die we hadden opgebouwd.

Ber, Giel, Paul, Joske en GaZZa hebben hier geprobeerd om een zo goed mogelijke voorbereiding te treffen... en ons tentje, toog en anmimatie mocht er toch wel zijn.

Speciale dank aan onze sponsors Universal Decor (vloerbekleding), Drankcenter Claes (wat een service!!!), de VWB (die via onze JeePee voor een prima extra standje zorgden met bovendien ook nog mooie extra tombolaprijzen) en LunchCorner Mika (die niet alleen zijn volledige terras en infrastructuur ter beschikking stelde maar ook nog eens voor de bijzonder goede DJ SAMMY zorgde)...
Dan mogen we zeker ook  Wim van ESL niet vergeten die ook weer dankzij Joske voor de final touch zorgde met zijn professionele sound- en light-installatie....Ook de profs hadden het 'bijzonder' naar hun zin.. zeker naarmate de namiddag vorderde....  en het drankverbruik steeg...
Erwin Thijs himself, omringd door Sébastien Rosseler, Pieter Jacobs, Johan Coenen, Luc Roosen, Stefan Wijnants, .... (en nog een aantal anderen) zorgden voor de kers op de taart.
Zondag begon heel rustig maar mooi met enkel pittige mannequins die zich op onze stand lieten forgraferen...  dan installeerde SAMMY zich .... en rond ca. 14uur30 ontplofte de boel en bleven heel wat bezoekers bij ons lekker (lang) plakken.... Sammy deed een switch van lounge naar ambiance-music... en het was bijzonder leuk en gezellig, met een vrij hoog drankverbruik.

Wat hebben we geleerd vandaag... ondanks het lage 'sportieve gehalte' van dit event is het duidelijk dat we hier ook als 'team van de Bilzerse Fun Bikers' SAMEN één en ander van gemaakt hebben. Het doet dan ook erg veel plezier om de quasi voltallige ploeg zijn of haar 'ding' te hebben zien doen achter of voor de toog, in de voorbereiding of in het vooraf versturen van uitnodigingen zodat we toch wel mogen spreken een erg mooie opkomst en succes voor deze eerste editie ! Dit is ook de enige en juiste ingesteldheid in ons 'Green-Team' van 2011 ! Samen sterk !

Bedankt allemaal, en moesten we iemand vergeten zijn om 'speciaal' te vermelden : beschouw het dan als een vergetelheid !!
Foto's volgen (van onze clubfotograaf Pierre).... Mercikes Pierre !

Proud to be Fun-Biker-President!!!
GaZZa!!!

13:20 Gepost door GaZZa en Giovanni Piccolo | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nog een fijne dag!

Vakantie-kriebel

Gepost door: vakantie-kriebel | 18-10-10

De commentaren zijn gesloten.